windows 7 vista gibi değil daha iidr
windows 7 vista gibi değil daha iidr
Arkadaşlar bende yeni pc siparişi verdim Home stüdyom için.
Windovs7 yüklü olarak gelecek! Cubase 5 ve Vst & pluginlerde sorun yaşarmıyım !!
win7 64 ise o hayalden vazgeç..cubase 5 için konuşuyorum
arkadaşlar ben windows 7 kullanıcısıyım. cubase açıp kayıt etme işlemine başladığımda mesela alltan sözleri açıyorum bakıp sölemek istediğimde cubase kayıtı otomatik olarak durduruyor tekrar cubase e döndüğümde devam ediyor bu sadece kayıt için değil her hangi bi vst açtığımda play tuşuna basıyorum ses dalgaları gözüküyor ama ses gelmiyor.
ses kartım m audio mobil pre ve cubase sx3 kullanıyorum....bi el atarsanız sevinirim
rahat ol arkadaşım win7 64bitte denedim. ama bi iki işlem yapmam gerekti. tüm vstileri kurduğunda cubase 5 > yukarıdaki devices, plug in information > küçük pencereden vstilerin kurulduğu yeri seçicen. (ama dikkat et kurulumda iki farklı klasör çıkar. biri direk kurulum yeri. bize lazım olan o değil. vstinin kurulduğu yer. seçip update dedin mi hepsi sorunsuz çalışır. sx3 ile yanına kurulu vstileri silmeden win732 bite kurduğumda hiç bi vsti için ek işlem yapmadım takır takır çalıştı. sadece açılışta bir hata veriyor ama yine açılıyor kullanabiliyorum.
kardeşim senin yapman gereken şey ise aşağıda resimde yuvarlak içine aldığım kutucuğu boş bırakmak. eğer seçiliyse programı küçülttüğünde program istop eder.
![]()
arkadaşlar yaklaşık 3 aydır windows 7 professional 64 bit işletim sistemi kullanıyorum.cubase 5 + nuendo 4 ve bunlarla birlikte bir çok vst plug-in + spectrasonic in tüm serileri sorunsuz olarak çalışıyor.hem digital hem analog kayıt yapıyorum her hangi bir sorunla karşılaşmadım.
bende kurdum ama driver sorunu verdi nasıl kurdysan detaylı anlatırmısın hocam
Arkadaşlar Windows 7 64 bit ultimate üzerinde cubase 5 i sorunsuz kurdum çalıştırdım fakat H2O dongle emulatörü gerektiren VST pluginler olsun , cubase SX3 olsun sırf bu H2O dongle yüzünden çalışmıyor.
CLED error hatası veriyor. SRV #001 şeklinde bir hata veriyor.
Tahminim ya win 7, böyle bir uygulamanın çalışmasına izin vermiyor ya da dongle emulatör 32 bit bir yazılım olduğundan 64 bit üzerinde sorun oluşuyor.Uyumluluk modunda da denedim ama yemedi.Torrent sitelerinden yamalar buldum.Ayrıca AIR grubunun ve başka bir şahsın torrent sitelerine attığı cubase 5 güncellemelerini de kurdum ama yine çözüm nafile.
Yine bazı VST plugin lerin ****** dosyaları da çalışmıyor.Deli oldum inanın.
Esas sorun 32 bit windows XP nin 3,2 Gbyte tan fazla bellek görmemesiydi.Bu yüzden XP 64 bit kurdum ilk önce (sadece ingilizcesi var nette ) ama kernel (çekirdek ) hatası verip çöktü 1-2 kez.Sonra Win 7 ye yöneldim.Ultimate i kurdum.Altta çalışan tüm kontrolleri,ayakbağı gereksiz servisleri kapattım.Yumuşacık,sakin bir Win 7 elde ettim.Son derece stabil ve hızlı hemde 3,2 den fazla bellek görebiliyorum gel görki eski VST pluginleri çalıştıramadım (Steinberg The Grand 2 ,Virtual guitarist vb gibi ).Yabancı forumları da tırmaladım,bir çözüm bulamadım.Eğer çözüm geliştiren bir arkadaşımız varsa ve paylaşırsa sevineceğim.
Selamlar herkese.
vindows 7 64 bitte de cubase 4 portable ses algılamıyor pc nın mıkrofonu baglanılan mıkrofon ok ama programa ses gorunmuyor fıkrı olan varmı xp de calısıyor aynı program ?
CLED error hatası . SRV #001 şeklinde bir hata veriyor.
Değerli dostlar...Aynı sorun bende de var...windows7 64 bit home kullanıyorum...Cihaz "Sony Vaio F13ZEbid"...Yardımı dokunabilecek arkadaşlardan ACİL destek bekliyorum...