windows 7 64 bit de bayadır cubase 5 i kullanmaktayım. vst veya plugin lerde hiçbi sorun çıkarmadan işlemlerimi hallediyorum. h2o ne olursa olsun 64 bit de çalışmıyor.
windows 7 64 bit de bayadır cubase 5 i kullanmaktayım. vst veya plugin lerde hiçbi sorun çıkarmadan işlemlerimi hallediyorum. h2o ne olursa olsun 64 bit de çalışmıyor.
Arkadaşlar bnde windows 7 64 bit laptobumda cubase studio 4 yüklü.Ses kaydı yapamıyorum.Benim sorunum temel bir sorun.Cubasede yeniyim.Şimdiye kadar kimse yardımcı olamadı.Ses kaydı yaparken record enable tuşunu kırmızı olarak işaretledikten sonra tecord tuşuna basıyorum fakat ilerliyo ama sesim gitmiyor.gerekli ayarları yaptım pc den fakat eksik bişe var bulamadım.Daha önce aynı bilgisayarda ses kaydı yapmıştım çözümü zor bulmuştum onda.Bana yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
bende full ve x64 ve x 86 da çkışacak videolu bir şekilde mevcut nasıl yükleyebilirim bilmiyorum yardımcı olursanız ulaştırabilirim herkese.
en iyisi windows xp
bnde vindows 7 ultimate kullanıyodum ama yüklediğin herşey çalışmıyor onda
hiç başka şeylerle uğraşmayın xp yi size öneriyorum
KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumlarışafak
Cubase 5.1 Windows 7 Home Premium x64'te çalıştırdım. Çalıştıda yalnız bazı bazı kendiliğinden kapanıyordu . hata veriyordu mesela stero bişey seçince hata verip kapanıyordu. 5.1.1'e update ettim daha hiç açılmıyor gitti gittiyalnız yabancı forumlarda cubase 5'i 5.5'e güncellerseniz x64 işlemcilerdede çalışacağını söylüyor. Şuanda 5.5 update dosyasını indiriyorum. Eğer doğru bir sonuç verirse buraya tekrar yazarım.
-------
Yok baba cubase telef,, 5.5 güncellemesi dahil hiçbirinde çalışmıyor...
Konu wedat tarafından (20 Eyl 2011 Saat 12:49 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: ek
Win7 64bit kullanıyorum. Cubase 5 kurulu çatır çatır çalışıyor. VST pluginler çalışıyor. A
Win 7 64 bit genelde APCRASH hatası verir arkadaşlar , APCRASH vistadan sonra ortaya çıkan bi hata makinanızı ve cubaseyi güncellemeniz dahilince VST leri ile birlikte x32 x64 fark etmez çatır çatır kullanırsınız. Ben bi tek hypersonic'te problem yaşadım sonra oda düzeldi. emino lun cubase x64'te daha iyi çalışıyor.
Windows 7 Ultimate 64 bit kullanıcısıyım,Cubase 5 ve pluginlerini sorunsuz bir şekilde kullanıyorum,gayette stabil,windows 7 de önemli olan H2O olan vstiler çalışmaz,Cubase sx3'ünde H2o olduğu için windows 7 işletim sisteminde çalıştıramazsınız. Ama dediğim gibi cubase 5 kullanıyorum ve hiçbir sorun yok.Mühim olan Virtual guitar gibi h2o kullanan vsti ya da samplerları kullanamıcağınızı bilmeniz yeterli.
Merhabalar bende 64 bit kullaniyorum cubase 5 çalışmadı yardiminiz icin simdiden tesekkurler
Merhabalar bende 64 bit kullaniyorum cubase 5 çalışmadı nasıl çalıştırabilirim yardiminiz icin simdiden tesekkurler