çok tesekkurler sayın admin sorunsuz kullanıyorm
çok tesekkurler sayın admin sorunsuz kullanıyorm
ya inşallah çalşır bu 3üncü olcak 2 kere daha indirdim birinde aktivite kodu felan istedi dieri ne oldu bilmiom bizim sınırlı ama bu programa ihtiyacım var 100 mb da olsa inşallah çalışır yoksa kafayı yicem.
Ben yükledim programı indirdim önce d diskine yükledim lk başta virüs vardı karantinaya al dedim erişemedi sonra kapadım devam ettim yükledim programı simgesi çıktı işte simgeye tıkladığımda
Application 'Cubase SX 3.x' has caused the following error:
No protection device connected.
Options:
- For troubleshooting information click <Help>.
- Connect a valid protection device and click <Retry>.
- Click <Cancel> to abort.
bu hatayı verio ondan sonra bi kere daha böle bi hata verdi d diski ile ilgili sitede araştırdım aynı hatayı nasıl çözcemizi anlatmış silip tekrar yükliim dedim silemiorum program ekle kaldırdan silinmio unistal edemedim direk yüklenen klasörü sildim tekrar yükledim aynı yardım ederseniz sevinirim.
bide ben hiç kullanmadım bu programı sağ altta tooltip diye bi icon olcak onun enable olmasını dikkat et demiş ben sağ alttta öle bişi görmedim hiç yada dikkat etmedim ama sonra baktım yükledim felan yok öle bişi şu programı kullanmak istiorum lütfen yardım edin.
Kardeş yardımların için sağol gerçekten çok güzel bir proğram
indirdim çalışmadı bu seferde olmadı. deli olcam kaçıncı indirişim bu ya
ben bu hataları alıyorum. kurduktan sonra çalıştırdığımda geliyor... delirdim ya( belki 15 kere kurdum.
Not : İşletim sistemim XP ... VISTA deil yani.
düzgünce kaldırdım yeniden kurdum sorunsuz çalışıyor. noyan arkadaşımza teşekkür ederim.
çok teşekkürler dostum eline sağlık...
çok teşekkürler kardeş...