Arkadaşlar pa 600 QT yeni aldım kusura bakmayın,sorular;
1) STS 1 STS 2 STS 3 STS 4 buradaki sesleri nasıl değiştirip kaydedebiliriz?
2)Korg pa 600 ün türkçe klavuzu varmı?
3) pa 800 setini nasıl yüklerim adım adım açıklaması ?
Arkadaşlar pa 600 QT yeni aldım kusura bakmayın,sorular;
1) STS 1 STS 2 STS 3 STS 4 buradaki sesleri nasıl değiştirip kaydedebiliriz?
2)Korg pa 600 ün türkçe klavuzu varmı?
3) pa 800 setini nasıl yüklerim adım adım açıklaması ?
1 performans listesinden bir ses seç 1-10 vaya 11-20 sayfaları içinde eğer upri boşsa orayada (sağ üstte) user 1 vaya user 2 den sesi ata sonra sağ üst köşede tırnak var ona tıkla 2. sıra wirite performas a tıkla sayfanın ortasında 4 tane rakam çıkacak 1 2 3 vaya 4 e istediğin sts yi atarsın
2 türkçe klavuz olmaz hiçnbirinin yok sen sorarasın takıldığın yerleri yardımcı oluruz vakit buldukça
3 seti pc de açıyosun dosyanın içinde GLOBAL diye bi dosya var onu silip kalan dosyaları aynen usb ye atıyosun cihaza takıp yükleme yapıyosun kolay gelsin..... vatan '''61 mekan 55)))
çok saolsın kardeş
- - - Güncellendi - - -
çok saol sorunu hallettim kardeşim bi sorum daha var:
Herhangi bir ritmde pad leri seçiyorum,üstünde kilit var onu kapattığım zaman başka ritmlere geçince de aynı pad ler kalıyor.kilidi açarsam da pad lar tüm siliniyor.ama ben ritme göre farklı pad ler kullanmak istiyorum..??
önce orgu menü tusundan style controls tusundana alıyosun sonra bi ritim seçiyosun kafana göre sonra pad tusundan 4 tane o ritme yani kafana göre padleri seçiyosun sonra yukardan tırnaktan 3 sıra olması lazım current style yazması lazım ona basınca kaydedersin o ritmi açtığında seçtiğin padlaer o ritimde çalar kolay gelsin
tekrar tekjrar saolasın kardeşim
- - - Güncellendi - - -
ÇOK OLUYORUM AMA BİŞEY DAHA: HÜCUM KAYIT YAPIP MP3 OLARAK KAYDETMEK İSTİYORUM NASIL YAPACAZ?
bak onu bi,lmiyorum işte çünkü bende pa 600 yok pa 800 kullanıyorum ondada mp3 board yok ama siteyi ar4aştır mutlaka vardır
shit tuşuna öce bas, ardında da record tuşuna tuşuna bas, soldan da kaydedeceğin usb yerini göster. çıkan seçenekerde start var, başlarsın kayıt işlemine, kaydı durdurmak için de stop.
- - - Güncellendi - - -
shift tuşuna basılı tutarken ardından record tuşuna basacaksın.
peki sts 1 sts2 onlara user ritmlerde ses atayabiliyorum ama kendi batı ritmlerinde ses atması olmuyor bu nasıl olacak??
hocam türkçe kullanma klavuzu bende var ama video olarak.pa 600qt yi yabancı ülkeden aldım.türkçe kullanım cd si vardı içinde.bunu you tube yüklerim ama talif hakkı vs Korg dava eder belki diye yüklemedim.ama gayet güzel bir türkçe ile adam herşeyi gösteriyor orada.
- - - Güncellendi - - -
trabzon da düğün vs işiyle uğraşıyorum.bu bölgeye özgü pa 800 setini yükledim.SÜPER oldu.yüklemek için MEDYA butonuna giriyosun.flas belleğe daha önce koymuş olduğun seti seçip LOAD diyosun 2 dakikada yüklüyor.
- - - Güncellendi - - -
1.bazen aletten kart kurt sesleri geliyor
2.performans seslerde user 1 sesi açtımmı diğer userler otomatik olarak açılıyo.oysa ben sadece bi tanesini açmak istiyorum.bunu nasıl yapabilirim.
3.beğendiğim ritimlerde ki atakları başka hoşuma giden ritimin atağı yapmak istiyorum.yani fill kopya yapmak istiyorum.nerden giricem nası yapıcam.
4.ritim çalarken pad de ki darbukaları da açıyorum.oyun havalarında ritmi kestiğimde pad daki darbukalar devam etsin istiyorum.ama etmiyor.ritmi durdurdummu pad daki darbukalar da duruyor.yani kitleri ayırmak istiyorum.
şimdilik hepsi bu .yardım ederseniz sevinirim
sencer67 beni facden eklersen yardımcı olurum yazmakla olmaz dedeiklerin...http://www.facebook.com/gungor.kirci plaka ****61 alayına gider)))