Logic pro 9 ' u Windows Xp' de kullanabilirmiyiz nasıl ?
Başlığımdada belirttiğim gibi. Bu konu hakkında yardım olacak arkadaşlar varmı ???
Logic pro 9 ' u Windows Xp' de kullanabilirmiyiz nasıl ?
Başlığımdada belirttiğim gibi. Bu konu hakkında yardım olacak arkadaşlar varmı ???
Malesef onun imkanı yok diye biliyorum. Ama türlü hokkabazlıklarla normal pc ye mac. işletim sistemi kurup da sonra logici kuranlar var. Fakat sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum.
Kullanamazsınız, torrent sitelerinde böyle bir durum var gibi görünüyor ama çalışmaz.
Not; yazınızı reklam tabelası gibi yazmanıza gerek yoktur, forum kurallarına uyarsanız seviniriz.
KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
www.akustikkopek.com
Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html
Ferrari'ye tüp taktıran adam geldi bir an aklıma.
Logic kullanacaksan Mac sistemin olacak, Mac'in yoksa ya Mac alacaksın, ya da Cubase, Audition vs. takılacaksın işte.
Pazarlama stratejisi denen olay bu. Logic denen program hangi firmanın? Apple'ın. Apple hangi firma? Mac'i üreten firma. Sırf bu tip prodüksiyon işlemleri için Mac sisteme geçen o kadar insan var ki. Sizce Apple bu pazar payını gözden çıkarabilir mi?
Oldu ki hani ***** takımları vs. bi çaresini buldu. Sen bunu prodüksiyon için kullanacaksın, kendi şarkılarını hazırlayacaksın. Sorunsuz çalışacağının garantisi var mı? Yok. Projenin yarısında bir hata verdi, ne olacak? Bütün emekler yabana.
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Hadi dedim içimden belki bir düzenbazlık vardı. Ama yokmuş ...
cubase tek geçerim![]()
KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
EN BÜYÜK AŞKIM MÜZİK TEK DOSTUM HAYATTA BİR İNSANI EN İYİ ANLAYAN DUYGULARI DUYGULARI KÖR ETMEMEK İÇİN MÜZİK HER DAİM!! HAYATIMIZIN İÇİNDE MÜZİK VE BEN
Çare Hackintosh![]()
cubase yi bende çok seviyorum ama logic daha başka! logic kullanabilmek için makineme hackintosh kurudum. logic pro x 10.0.6 sürünümü kullanıyorum ve şahane. yanındada cubase 6 var ama mac benim sistemimde stabil çalışmıyor. MAC almak şart oldu.
Burayı bir inceleyin belki faydası olur..
Windows içinde Logic Studio Kullanmak İsteyenler. - TR-ance.com