Rica ederim

Bu konularda utanılacak bir şey yok, windows movie marker ile parçaları birleştirdiğimi bilirim, sadece program değişikliği yapıp, o program hakkında eğitim videoları izlemeniz yeterli, dediğim gibi setup bilgisine şimdilik hiç gerek yok, setupların küçükleri çıktı, dj controller oldu, yani yanına 1 laptop alıp, 400 liraya dj controller de alıp, bir barda veya clubda başkalarının şarkısını çalabilirsin.

Şimdilik size lazım olan: Ses kartı, midi klavye ve ayrıca Cubase 5 programını öneriyorum, öğrenmeniz için ilk baş programı indirmeniz lazım, cubase 5 için eğitim videoları youtubeda mevcut, takıldığın bir yer olursa forumda, arkadaşlarımız ve abilerimiz ile size yardımcı olmaya çalışırız, çünkü bu işe heves koymuş insanlardan birisiniz, aynı forumlarda bende dolaştım, bu forumda 2008 yılında üyelik açmışım, hatta 2008 yılından daha öncelerde bu işle uğraşmaya başlıyordum, daha sonra başka forumlara da yönelerek, öyle böyle zor zar, üstesinden geldim bazı şeylerin, bu işi öğrenmen için size yardımcı oluruz. İçiniz rahat olsun.

Cubase 5 i nerden indirebilirim derseniz "torrent" kullanmayı biliyorsanız oradan indirebilirsiniz, aslında gönül istemez internetten indirmeyi, orjinal almak ister. Tabii bizde öğrenciyiz ve imkanlarımız kısıtlı, mecburen internetten indiriyoruz.