M-audio fasttrack 2 aldım.Müzik dinleme noktasında gerçektende güzel.Ancak MXL 990 mikrofonumu takıp phantomu açtığımda.Boğuk rüzgar sesine benzer hmm nasıl desem hani telefonla kayıt alırken rüzgar sesi telefona çarparya o na benzer bir ses alıyorum.Mikrofonun sesini kısıyorum yine devam ediyor.Sesi açıyorum sanki daha fazla rüzgar çekiyor gibi oluyor. Nedeni ne olabilir ? neleri kontrol etmeliyim ?

*Mikrofonu takar takmaz kolonlardan yada kulaklıkdan o sesi alıyorum.Phantomu kapayıp müzik dinlediğimde yine normal müziğimi dinliyorum
*Mikrofon girişinin yanındaki clip ve sig ışıkları çalışır gibi hareket ediyor yani sanmıyorum phantomda yada girişte sorun olduğunu
*Genelde kişilere sorduğumda dip ses dir o diyorlar.Topraklama vb nedenler gösteriyorlar ANCAK ben ses kartını laptop a da taktım yine aynı uğultuyu alıyorum.Topraklama ile alakası yok sanırım ?

Geniş kapsamlı anlatmaya çalıştım geniş kapsamlı anlarım inş. cevaplarınızı bekliyorum...