Öncelikle emeğine sağlık . Dinledim gerçekten de şaşırtıcı fark yok. Ben sen söyleme den dinlesem akustik davulla alınmış zannederdim . Peki akustik davulla kaydettiğin bi parça var mı onların arasında?
Teşekkürler.

Akustik davullu kayıt yok.

En son 7-8 ay önce KRK studyoda (Bostancı-kozyatağında), akustik davulu mikrofonlayıp denedik, 2-3 hafta uğraşıp vazgeçtik.

Çok da kötü olmamıştı ama, şarkının içine yediremedik bir türlü, en büyük sıkıntı mikrofonlar arası sızma. Parçanın miksajını yaparken trampete Band pass filtre uyguluyorum, fakat bir miktar Hi-hat bir miktar da Kick sesi geldiği için istediğim sonucu alamıyorum, veya hi-hat'a reverb verdiğimde ,trampetin veya kicikin de sesi geldiğinden, reverb bambaşka yerlere gidiyor.

Haa yapan nasıl yapıyor, haftalarca uğraşarak, ve bazı şeyleri de görmezden(duymazdan) gelerek. Ayrıca davullar için özel üretilmiş Mikrofon setleri var, ondan kullnmak lazım.