Sizce hangisini almalıyım arkadaslar, konuları dolastım herkes b-1 i kötülüyor ama nedeniyle birlikte kötüleyen 1 kişi bulamadım, mxl i herkes seviyor b-1 deyince auuuv nedir bu b-1 düşmanlığı, sizce hangisi daha iyi ?
Sizce hangisini almalıyım arkadaslar, konuları dolastım herkes b-1 i kötülüyor ama nedeniyle birlikte kötüleyen 1 kişi bulamadım, mxl i herkes seviyor b-1 deyince auuuv nedir bu b-1 düşmanlığı, sizce hangisi daha iyi ?
Behringer düşmanlığının nedeni , Fiyat/Performans oranının düşük olmasıdır. Bir behringer b1 300-500 TL . Ancak bir mxl 990 250-300 lira civarı kalite de mxl daha üstün. Behringer düşmanlığı Fiyat/Performans oranının düşük olmasıdır
Kaç yıldır Behringer kullandım,Hiç bir kötülüğünü görmedim,Dünyada en çok satılan markadır tabiki kıskanacaklar bizim milletimize ucuz fiyat yapıorlar olmuyor sen git b1' 900-1.000tl yap oldu sana güzel Mikrofon ve kötülenmez..
Amaçları bu ...
Behringer Alman patentli alman firması ,Sen hiç Almanların bir işini kötü yaptığını gördünmü ?
turkiyede behringer b1'in sifri kaç tl dir ? ve sonradan € ya cevirin merak ettimde.
ben 90€ ya aldim sifir. c1 in fiyatida 40€ civari , fastrack II de 85€
bu dusmanlik fiyatlarin yuksek olmasimidir acaaba turkiyede ?? merak ettim ya..
cunki bana çok ucuz geliyor deger bence b1 e 90 € c1 e 40€...
Evet, sebebi bu. O fiyata daha iyi ürünler alınabileceğinden, Behringer ürünlerinin pek çoğunda f/p oranı düşüktür. Behringer B1 alınacağına SP B1 alınabilir mesela.
O Konuda Katılıyorum Ama Onu Gümrükçülere Diyeceksiniz 90€'nun Katma Değer Vergis Vs 150€ Oluyor Kargoyla Adamda Türkiyede Kazanç Koyuyor Kaç Koyarsa .. Ama Almanyada Böle Birşey Yok.