Daha öncede "Kimim Ben" adlı parçasına yapılan çalışma bu sefer "Bu Kaçıncı Yağmur" adlı parçasınada yapılmıştır.
NOT: Videoyu "1080p" ayarda izlerseniz "Wav" formatında dinlemiş olacaksınız.
Daha öncede "Kimim Ben" adlı parçasına yapılan çalışma bu sefer "Bu Kaçıncı Yağmur" adlı parçasınada yapılmıştır.
NOT: Videoyu "1080p" ayarda izlerseniz "Wav" formatında dinlemiş olacaksınız.
Elinize sağlık çok güzel olmuş yine. Neler kullandınız acaba bildiklerinizi öğretirseniz ikide bir soru sormam böyle![]()
KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
BURAYA TIKLAYIP Youtube kanalıma abone olarak çalışmalarımı yakından takip edebilirsiniz
SON SİGARAM ALBÜM APPLE MUSİC| Anıl Yıldırım Kişisel Web Sitesi
" Anıl Yıldırım Ft. Elleran Elvis - Son Sigaram " Online! https://youtu.be/nDXwwwySt_w
Sana tabiki yardım etmek isterim, isteğinide cevaplamadan önce şunu söylemeliyim ki. Bu foruma daha önce ne yazdıysam yazıyım sürekli itiraz edildi. Ben burada" Tecrübe" paylaşıyordum, bilgiden daha değerli olduğunu düşünüyorum. Daha sonra bu kadar itirazlar sonrası bende kendimce bir kural koymuştum. Artık yorumların ve isteklerin hiçbirine dikkat etmiycem diye, daha sonra senin gibi gerçekten hak eden insanları kırdığımı, üzdüğümü düşünüyorum. Ayrıca sözüm meclisten dışarı forumumuzda o kadar "Moderatör" yada "Yönetici" var, ben çoğunun hayrını görmedim. Sadece "Bilgi" paylaşıp giderler. Oysaki nerde kaynaşmak? Ben sevgili "Talos" isimli kullanıcımıza çok saygı duyuyorum ve ilerde onun ve senin birer "Yetkili" olmanızı isterim, yada en kısa zamanda.
Konudan fazla sapmayarak ki biraz sapmış bulunduk.Ve kimin kalbini kırdıysamda burdan özür dilerim. Kullandığım tekniği şöyle açıklıyım; Öncelikle bir EQ koyarak tüm "Band"´ları aktif ettim. Çoğu yerde gezinerek neyin eksik neyin fazla olduğunu görerek ona göre ayarlamalar yaptım. Daha sonra "Compressor" ilave ettim ve tüm ayarları "Deactive"´iken sadece "Treashold" ve "Ratio" ile oynadım, azıcıkda "Gain", "Make-Up". Daha sonrada Limiter kullanıp, sonlandırdım. Kısacası "Temel" taşlar ile yaptım, sadece "Doğru dokunmalar." diyelim biz buna.
![]()
Çok teşekkürler sizin gibi bu forumda 10 tane olsa belimiz yere gelmez![]()
KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
BURAYA TIKLAYIP Youtube kanalıma abone olarak çalışmalarımı yakından takip edebilirsiniz
SON SİGARAM ALBÜM APPLE MUSİC| Anıl Yıldırım Kişisel Web Sitesi
" Anıl Yıldırım Ft. Elleran Elvis - Son Sigaram " Online! https://youtu.be/nDXwwwySt_w
Bu kaynaşmak olayı nasıl oluyor? Bir anlatsan da öğrensek. Moderatörün sana ne gibi bir hayrı dokunmasını istiyorsun?
Ayrıca bu Mastering işi bu kadar kolay değildir, Mastering işlemi komple bir albüme yapılır, yani albümdeki 10 tane şarkının duyumunu birbirine yakınlaştırırsın ki, dinleyici rahatsız olmasın, şarkı geçişlerinde farklar oluşmasın diye.
Yukarıda astığın klipte yine üst frekanslar çok geliyor, alt frekans hiç kalmamış, 200 Hz aşağısı yok gibi.
KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
www.akustikkopek.com
Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html
Bu projede bir şeylerin eksikliğini duyuyorum ama tarif edemiyorum. Şu an kafam çalışmıyo heraldeAma Hi end. sistemle değil de bir çift referans monitörüyle ve masteringi dijital olarak yaptığından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Bu arada emek her yerde emektir. Kimse senin emeğini burada hakir görmez. Göremez.
Konu MZSancaR tarafından (31 Ağu 2012 Saat 23:11 PM ) değiştirilmiştir.
Çok güzel bi çalışma tebrik ederim sancakta başarılı bi isim tabi bu arada![]()
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, saygı bizden.Emek harcamışsınız belli, ama sanki üst frekanslar biraz fazla battı kulağıma, bahsettiğiniz EQ sebebiyle sanırım bu sonuca ulaştık. Çünkü şöyle söylemeliyim, Sancak sürekli takip ettiğim, tüm albümleri de player'ımda bulunan nadir mc'lerden biri, sürekli dinleyicisi olarak şunu diyebilirim ki neredeyse tüm parçaları zaten ağırlıklı olarak üst frekanslara odaklı olarak üretiliyor. Yani bir Sancak parçası dinlerken üst frekansları hissettiğiniz kadar atıyorum Canfeza dinlerken hissetmezsiniz. Bu sebeptendir verdiğiniz EQ'da o üst frekansları hafif törpüleyip, mid ve low üzerinde çalışsanız daha iyi dururmuş gibi geldi bana.
Nihayetinde burası bir forum ortamı, kulağımıza ne geliyorsa "anladığımız kadarı ile" yorumluyoruz, ben burada kimsenin ukalalık yahut kibirlilik sergilediğini düşünmüyorum, zaten öyle olanlar kendilerini belli ediyor, adama lisan-ı münasip ile bir değerlendirme yapıyorsun, küfür etmekten beter cevap veriyor, bunları da gördük burada.
Neyse, üretiyorsunuz bu çok güzel. Forumda üreten kaç kişi varız ki zaten? Emeğinize sağlık, yeni çalışmalarda görüşmek üzere.
- - - Güncellendi - - -
Kesinlikle. Alemin Kralı'na yaptığı soundtrack yeter![]()
Bu arada başka bi yerden tanışıyor muyuz ya seninle?![]()
"adama lisan-ı münasip ile bir değerlendirme yapıyorsun, küfür etmekten beter cevap veriyor" Cümlen tamda bu konunun içindeki yorumlarda sayın TaLoS.Ben ne gerekiyor ise yaptım, yaptığımıda açıkladım. Tripmaker´ada dediğim gibi artık istekleri yerine getirirmiyim bilmiyorum, ancak sizin gibi saygı değer insanlaır üzmek beni çok incitiyor, dayanamıyorum ve "Yazmalıyım." diyorum.
![]()
Bence de yazmalısınız sn. skorey![]()
KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
BURAYA TIKLAYIP Youtube kanalıma abone olarak çalışmalarımı yakından takip edebilirsiniz
SON SİGARAM ALBÜM APPLE MUSİC| Anıl Yıldırım Kişisel Web Sitesi
" Anıl Yıldırım Ft. Elleran Elvis - Son Sigaram " Online! https://youtu.be/nDXwwwySt_w